Viimeisimmät merkinnät

Viimeisimmät uutiset
 
Tervetuloa kotisivuilleni! Olen Kokoomuksen ehdokas kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Tällä hetkellä olen varakansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Helsingistä ja kaupunginhallituksen jäsen. Olen myös Uudenmaanliiton maakuntavaltuutettu ja vapaa-ajan kirkkonummelainen.
 
Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri sosiaalipolitiikasta ja kansantaloustieteestä. Olen työskennellyt sosiaalipoliittisena asiantuntijana ja taloushallinnossa valmistelemassa valtion budjettia. Saatuani lapsen pitkän yrityksen jälkeen perustin nettikaupan, aloin vuokrata asuntoja ja kirjoitin esikoisromaanini Vauvaa vailla, joka kertoo lapsettomuudesta. 
 
Olen reippaan koulupojan äiti ja elän lapsiperheen arkea. 
 
Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Uuden Suomen Puheenvuoro-blogissa. Lue lisää mielipiteistäni täältä:

 

En ole koskaan saanut vaalirahoitusta miltään yritykseltä vaan olen maksanut vaalimainoskulut itse. 

Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa sain kuitenkin vaaliavustusta vanhemmiltani eli Pirjo Koulumieheltä, joka on maksanut puolestani ratikkamainoksia 5208 euroa ja Harri Koulumieheltä, joka on kustantanut puolestani su 19.4 mainoksen 4282,99 eurolla. Helsingin Uutisten mainoksissani oli maininta, että Harri olisi maksanut ne, mutta maksoinkin ne itse, summa oli yhteensä n. 600 euroa.

Lähetä minulle postia ja kerro, miten haluaisit kehittää Helsinkiä ja mihin epäkohtiin toivoisit päättäjien puuttuvan.

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan sähköpostirinkiini, jossa tiedotan kaupunginvaltuuston ajankohtaisista asioista. Liity postituslistalle lähettämällä viesti alla olevaan sähköpostiosoitteeseeni!

Yhteystietoni:

koulumies(at)gmail.com

Huom! Sähköpostia kirjoitettaessa (at)-merkki täytyy aukikirjoittaa miukumaukuksi eli koulumies(at)gmail.com

Voit myös lähettää minulle suoraan viestin kohdasta "Lähetä palautetta".

puh: 050 35 000 55

 

 

Kevään 2015 Eduskuntavaalikuvat: 

Kevyt web-kuva nro 1suuri kuva 1

Kevyt web-kuva nro 2, suuri kuva 2 

 

Syksyn 2012 kunnallisvaalien punapuseroinen vaalikuva on saatavissa osoitteesta

http://www.helsinginkokoomus.fi/fi/kunnallisvaalit+2012/kunnallisvaalit+2012+asetetut+ehdokkaat/

 

Vuoden 2008 kunnallisvaalikuvat:

Tiff 32 -formaatti, resoluutio 300, koko 356*536, 400 kb

PNG-formaatti, resoluutio 300, koko 356*536, 580 kb

JPG-formaatti, resoluutio 300, koko 356*536, 100 kb

JPG-formaatti, internet, resoluutio 72, koko 200*301, 37 kb

Otathan yhteyttä, jos haluat kuvia jossain muussa formaatissa tai koossa!

 

 

Vastuuta ympäristöstä

Maapallo on ainoa kotimme, meidän on pidettävä siitä huolta. Valitettavasti Helsingin seudun ilmastonkehitys ei ole kestävällä pohjalla. Kymmenesosa koko Suomen kasvihuonekaasupäästöistä syntyy pääkaupunkiseudulla. Helsingin alueen kokonaispäästöt ovat lisääntyneet seitsemän prosenttia vuoden 1990 jälkeen ja ne kasvavat nopeammin kuin alueen asukasluku.

Pääkaupunkiseudun on oltava edelläkävijä ympäristöasioissa. Ilman pienhiukkasia ja kasvihuonekaasuja on vähennettävä selvästi. Katupöly on ihmisille vakavin terveyshaitta ja haitallisin ilmansaaste, sallitut pitoisuudet ovat ylittyneet Helsingissä useasti viime vuosina. Kaupungin on otettava kaikki keinot käyttöön katupölyn torjumiseksi.

Pääkaupunkiseutua on kehitettävä eurooppalaiselta pohjalta, jossa asukkaiden tarvitsemat palvelut sijaitsevat lähellä kotia. Tarve yksityisautoiluun vähenee, kun kaupunkirakennetta tiivistetään ja lisätään joukkoliikenteen kustannustehokkuutta. On panostettava uusiutuvaa, ympäristöystävällistä energiaa käyttävän teknologian kehittämiseen. Erityisen tärkeää on vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Yhteistyötä ja kilpailua pääkaupunkiseudun kuntien välille

Jos pääkaupunkiseudun kunnat yhdistettäisiin, Suur-Helsinki olisi alueellaan monopoliasemassa palveluiden tuottajana sekä verottajana. Pääkaupunkiseudulla pitäisi sen sijaan olla muutama suurehko kunta, jotka järjestäisivät yhtiestyönä joukkoliikenteen ja tärkeimmät palvelut, mutta jotka myös kilpailisivat keskenään siitä, mikä kunta tarjoaa parhaimmat elinolot asukkaille ja työpaikoille. Ihmisillä täytyy olla mahdollisuus muuttaa pois huonoja palveluja tuottavasta kunnasta. Silloin tehokkuuskin lisääntyy, kun kunnat joutuvat parantamaan toimintaansa.

 

RSS-otsikkosyötteet

feed-image RSS-otsikkosyöte