Blogi
Kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle postinjalkelun laadusta
24.04.2017 17:18


Tein tänään eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun postinjakelun laadusta. En ole juristi ja se ehkä näkyy. Toivottavasti kirjelmään tulee kuitenkin jokin vastaus tai että se johtaisi postinjakelun parempaan laatuun. Tässä kantelu:

Lue lisää...
 
Kiitos luottamuksesta! Tulosta Sähköposti
10.04.2017 16:39

 

Valtavat kiitokset kaikille äänestäjilleni luottamuksesta kunnallisvaaleissa 2017!

Sain yhteensä  3642 ääntä ja olin siten Kokoomuksen kolmanneksi eniten ääniä saanut ehdokas Jan Vapaavuoren ja Jaana Pelkosen jälkeen.

Yritän toimia valtuustossa luottamuksenne arvoisesti. Jos mielessäsi on jotain ehdotuksia tai toiveita kaupunhin kehittämiseksi, niin kuulisin siitä mielelläni! Mailaa minulle Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Ollaan yhteydessä! 

 

 
Miten kaupunkilainen voi ryhtyä multasormeksi?
24.03.2017 00:00

 

Viherkasvisesonki alkaa kaupoissa heti uuden vuoden jälkeen. Ihmiset alkavat henkisesti suuntautua kevääseen ja alkaa tehdä mieli istuttaa jotakin. Harmi, että monella meistä helsinkiläisistä ei ole pihaa eikä kesämökkiä, eikä aina parvekettakaan. Onneksi pääkaupungista löytyy jokaiselle mahdollisuuksia toteuttaa omaa sisäistä puutarhuria.

Lue lisää...
 
Rautatientorin mielenosoitukset pitää purkaa
28.02.2017 16:37

 

Rakennusvirastoa johtavan yleisten töiden lautakunnan puheenjohtajana olen sitä mieltä, että molempien mielenosoittajien leirit täytyy pikaisesti purkaa. Saimme tänään rakennusviraston yleisten töiden lautakunnalle katsauksen Rautatientorin mielenosoituksiin.

Lue lisää...
 
Aloite sen selvittämiseksi, voisiko Vrouw Maria –laivan hylylle perustaa merimuseon Helsinkiin
15.02.2017 18:50

 
Esitin aloitteessa kaupunginvaltuustolle sen selvitettämistä, voisiko Helsinki yhteistyökumppanien kanssa edistää Vrouw Maria –laivan hylyn nostamista merestä ja rakentaa sille museon Kauppatorin viereen Guggenheimille aikaisemmin suunnitelulle tontille.

Lue lisää...
 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 1 / 30